Kimslede 10, 8447 GS Heerenveen
Maandag - vrijdag: 08:00-17:00
0516-422589

Verwarmen

Verwarmingssystemen

Waarom verwarmingssystemen?

Wat is er vervelender dan vroeg in de ochtend beginnen met werken op een koude plek? En als het betreffende voertuig of de machine dan ook nog eens niet wil starten, dan maakt dat de werkomstandigheden zeker niet beter op! Juist om dat te voorkomen levert Kruizinga Service al jaren diverse verwarmingssystemen. Comfort en efficiency zijn daarbij belangrijke speerpunten. En of het dan om een vrachtwagencabine, graafmachine, bestelbus of een andere toepassing gaat, wij leveren en onderhouden het verwarmingssysteem!

Leverancier

Bij Kruizinga Service leveren we twee systemen: waterverwarmers en luchtverwarmers. Waterverwarmers zijn vooral bedoeld om er voor te zorgen dat een motor of machine ook onder de meest koude omstandigheden kan starten. Tevens worden waterverwarmers gebruikt voor laadruimteverwarming en personenvervoer. Bij luchtverwarmers gaat het er specifiek om dat een cabine of een andere ruimte verwarmd wordt door middel van luchtverplaatsing.

Kruizinga Service is dealer van Webasto verwarmingssystemen. Wij leveren en installeren nieuwe systemen en voeren reparaties uit. Daarnaast verzorgen wij levering en reparatie van Eberspächer producten. Neemt gerust contact met ons via de contactpagina op voor meer informatie.

Reduceer stationairtijd en verlaag
kosten zonder in te boeten op comfort

Gerelateerde projecten

Op zoek naar de beste partner op het gebied van klimaatbeheersing?