Kimslede 10, 8447 GS Heerenveen
Maandag - vrijdag: 08:00-17:00
0516-422589

Industrie

Automatische smeersystemen

Industriële machines zijn veelal operationeel onder een hoge belasting. Door de hoge inzetbaarheid is voor dagelijks (handmatig) onderhoud veelal geen tijd, echter bevatten ze meestal een grote hoeveelheid smeerpunten. Hierdoor is automatisch smeren zeer effectief waardoor stilstand zoveel mogelijk wordt voorkomen en machines zo optimaal mogelijk ingezet kan worden.

Kruizinga Service is uw partner in het ontzorgen op het gebied van automatisch smeren. Hierdoor is uw materieel verzekerd van de juiste smering in frequentie en hoeveelheid. Stilstand en onnodige kosten binnen deze complexe keten als gevolg van onvoldoende smering worden hierdoor vermeden.

Overdrukfiltersystemen

Veilig werken kent veel aspecten, als onderdeel hiervan worden overdrukfiltersystemen toegepast op industriële toepassing in een omgeving met verontreinigende lucht. Overdrukfiltersystemen waarborgen een schone lucht in een afgesloten ruimte.

Kruizinga Service verzorgt de levering, montage en jaarlijkse keuring van diverse overdrukfiltersystemen. Hierdoor bent u verzekerd van een ruimte. Voor levering van filters kunt u uiteraard ook bij Kruizinga Service terecht.