Kimslede 10, 8447 GS Heerenveen
Maandag - vrijdag: 08:00-17:00
0516-422589

Bus & Coach

Automatische smeersystemen

Voertuigen zoals (stads)bussen en touringcars dienen non-stop beschikbaar te zijn, veelal binnen een dienstenregeling. Voertuigen die niet optimaal worden ingezet of misschien stilstaan kosten veel geld en gaat ten koste van de kwaliteit van dienstverlening. Daarom zal stilstand zoveel mogelijk voorkomen dienen te worden zodat deze voertuigen zo optimaal mogelijk benut kunnen worden.

Kruizinga Service is uw partner in het ontzorgen op het gebied van automatisch smeren. Hierdoor is uw voertuig verzekerd van de juiste smering in frequentie en hoeveelheid. Stilstand en onnodige kosten als gevolg van onvoldoende smering worden hierdoor vermeden. Bij regulier onderhoud kunnen de systemen indien nodig worden bijgevuld. Hierdoor zijn extra garagebezoeken niet noodzakelijk.

Klimaatbeheersing

Voor het verwarmen of koelen van het interieur levert Kruizinga Service – als dealer van Webasto – diverse oplossingen. Webasto ontwikkelt en produceert als wereldwijde marktleider verwarmingssystemen en airconditioning inclusief toepassing voor een breed scala aan toepassingen en verwarmingsvermogens.

Kruizinga Service verzorgt de levering, montage en service van uw klimaatsystemen. Hierdoor bent u verzekerd van het juiste klimaat ten behoeve van uw toepassing.