Kimslede 10, 8447 GS Heerenveen
Maandag - vrijdag: 08:00-17:00
0516-422589

Transport & Logistiek

Kruizinga Service > Marktsegmenten > Transport & Logistiek

Automatische smeersystemen

In de transport en logistiek is het essentieel dat voertuigen efficient worden ingezet. Voertuigen die niet optimaal worden ingezet of misschien stilstaan kosten veel geld en dit kan resulteren in verliesgevendheid. Daarom zal stilstand zoveel mogelijk voorkomen dienen te worden zodat het materieel zo optimaal mogelijk benut kan worden.

Kruizinga Service is uw partner in het ontzorgen op het gebied van automatisch smeren. Hierdoor is uw voertuig verzekerd van de juiste smering in frequentie en hoeveelheid. Stilstand en onnodige kosten als gevolg van onvoldoende smering worden hierdoor vermeden. Bij regulier onderhoud kunnen de systemen indien nodig worden bijgevuld. Hierdoor zijn meerdere garagebezoeken niet noodzakelijk.

Overdrukfiltersystemen

Veilig werken kent veel aspecten, als onderdeel hiervan worden overdrukfiltersystemen toegepast op voertuigen die werken in een omgeving met verontreinigende lucht. Overdrukfiltersystemen waarborgen een schone lucht in een afgesloten cabine bij werkzaamheden als bodemsanering, recycling, sloopwerken, compostering, overslag etc.

Kruizinga Service verzorgt de levering, montage en jaarlijkse keuring van diverse overdrukfiltersystemen. Hierdoor bent u verzekerd van een schone werkomgeving. Voor levering van filters – eventueel op locatie – kunt u uiteraard ook bij Kruizinga Service terecht.

Klimaatbeheersing

Voor het verwarmen of koelen van uw laadruimte of cabine levert Kruizinga Service – als dealer van Webasto – diverse oplossingen. Webasto ontwikkelt en produceert als wereldwijde marktleider verwarmingssystemen en airconditioning inclusief toepassing voor een breed scala aan toepassingen en verwarmingsvermogens.

Kruizinga Service verzorgt de levering, montage en service van uw klimaatsystemen. Hierdoor bent u verzekerd van het juiste klimaat ten behoeve van uw toepassing.