Kimslede 10, 8447 GS Heerenveen
Maandag - vrijdag: 08:00-17:00
0516-422589

Service

Service

Kruizinga service is een totaalleverancier op het gebied van automatische smeersystemen, overdrukfiltersystemen en klimaatbeheersing. Voor advies, ontwerp, installatie en onderhoud van uw systemen bent u bij Kruizinga Service aan het juiste adres.

Installatie

Onze buitendienst service technici zijn goed opgeleid en zeer bekwaam in het installeren van de systemen. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste installatie, wetende dat het goed werkt, altijd en onder alle omstandigheden.

Onderhoud & Reparatie

Na installatie is het van belang om uw systemen in optimale conditie te behouden door het laten uitvoeren van regulier onderhoud of indien nodig een reparatie. Wat uw servicebehoefte ook is neem contact op met één van onze medewerkers via e-mail of telefoon: +31 (0) 516 422 589.

Kruizinga Service is een onafhankelijke leverancier en verricht onderhoud & reparaties voor alle merken smeersystemen, overdrukfiltersystemen en klimaatsystemen.

Wij hechten sinds de oprichting grote waarde aan kwaliteit, deskundigheid, flexibiliteit, klanttevredenheid en vertrouwen. Deze kernwaarden voeren de boventoon in het beleid maar ook in de samenwerking met klanten, leveranciers en het personeel.