Kimslede 10, 8447 GS Heerenveen
Maandag - vrijdag: 08:00-17:00
0516-422589

Grondverzet & Bouwmaterieel

Kruizinga Service > Marktsegmenten > Grondverzet & Bouwmaterieel

Automatische smeersystemen

Voor grondverzet en bouwmaterieel is het essentieel dat machines efficient worden ingezet. Voor deze machines geldt dat deze worden toegepast in een omgeving met wisselende omstandigheden en onder hoge belasting. Door de hoge inzetbaarheid is voor dagelijks (handmatig) onderhoud veelal geen tijd. Hierdoor is automatisch smeren zeer effectief waardoor stilstand zoveel mogelijk wordt voorkomen en het materieel zo optimaal mogelijk ingezet kan worden.

Kruizinga Service is uw partner in het ontzorgen op het gebied van automatisch smeren. Hierdoor is uw materieel verzekerd van de juiste smering in frequentie en hoeveelheid. Stilstand en onnodige kosten als gevolg van onvoldoende smering worden hierdoor vermeden. De systemen kunnen eenvoudig worden bijgevuld. Hierdoor zijn werkplaatsbezoeken niet noodzakelijk.

Overdrukfiltersystemen

Veilig werken kent veel aspecten, als onderdeel hiervan worden overdrukfiltersystemen toegepast op machines die werken in een omgeving met verontreinigende lucht. Overdrukfiltersystemen waarborgen een schone lucht in een afgesloten cabine bij werkzaamheden als bodemsanering, recycling, sloopwerken, compostering, overslag etc.

Kruizinga Service verzorgt de levering, montage en jaarlijkse keuring van diverse overdrukfiltersystemen. Hierdoor bent u verzekerd van een schone werkomgeving. Voor levering van filters – eventueel op locatie – kunt u uiteraard ook bij Kruizinga Service terecht.

Klimaatbeheersing

Voor het verwarmen of koelen van uw cabine levert Kruizinga Service – als dealer van Webasto – diverse oplossingen. Webasto ontwikkelt en produceert als wereldwijde marktleider verwarmingssystemen en airconditioning inclusief toepassing voor een breed scala aan toepassingen en verwarmingsvermogens.

Kruizinga Service verzorgt de levering, montage en service van uw klimaatsystemen. Hierdoor bent u verzekerd van het juiste klimaat ten behoeve van uw toepassing.