Kimslede 10, 8447 GS Heerenveen
Maandag - vrijdag: 08:00-17:00
0516-422589

Scheepvaart

Automatische smeersystemen

Om een schip efficiënt te laten werken is automatisch smeren essentieel. Om downtime te voorkomen dienen onder andere de schroefas en roeren voldoende te worden gesmeerd.

Kruizinga Service is uw partner in het ontzorgen op het gebied van automatisch smeren. Hierdoor is uw materieel verzekerd van de juiste smering in frequentie en hoeveelheid. Downtime en onnodige kosten als gevolg van onvoldoende smering worden hierdoor vermeden.

Overdrukfiltersystemen

Veilig werken kent veel aspecten, als onderdeel hiervan worden overdrukfiltersystemen toegepast op schepen in een omgeving met verontreinigende lucht. Overdrukfiltersystemen waarborgen een schone lucht in een afgesloten ruimte.

Kruizinga Service verzorgt de levering, montage en jaarlijkse keuring van diverse overdrukfiltersystemen. Hierdoor bent u verzekerd van een ruimte. Voor levering van filters kunt u uiteraard ook bij Kruizinga Service terecht.

Klimaatbeheersing

Voor het verwarmen of koelen van een ruimte levert Kruizinga Service – als dealer van Webasto – diverse oplossingen. Webasto ontwikkelt en produceert als wereldwijde marktleider verwarmingssystemen en airconditioning inclusief toepassing voor een breed scala aan toepassingen en verwarmingsvermogens.

Kruizinga Service verzorgt de levering, montage en service van uw klimaatsystemen. Hierdoor bent u verzekerd van het juiste klimaat ten behoeve van uw toepassing.

Gerelateerde projecten