Kimslede 10, 8447 GS Heerenveen
Maandag - vrijdag: 08:00-17:00
0516-422589

Havenmaterieel

Kruizinga Service > Marktsegmenten > Havenmaterieel

Automatische smeersystemen

Voertuigen en machines die in havengebieden worden ingezet werken veelal non-stop. Door het groeiende aantal producten en containers die dagelijks verwerkt moeten worden dient stilstand zoveel mogelijk voorkomen te worden zodat het materieel zo optimaal mogelijk ingezet kan worden.

Kruizinga Service is uw partner in het ontzorgen op het gebied van automatisch smeren. Hierdoor is uw voertuig en/of machine verzekerd van de juiste smering in frequentie en hoeveelheid. Stilstand en onnodige kosten als gevolg van onvoldoende smering worden hierdoor vermeden.

Klimaatbeheersing

Voor het verwarmen of koelen van uw cabine levert Kruizinga Service – als dealer van Webasto – diverse oplossingen. Webasto ontwikkelt en produceert als wereldwijde marktleider verwarmingssystemen en airconditioning inclusief toepassing voor een breed scala aan toepassingen en verwarmingsvermogens.

Kruizinga Service verzorgt de levering, montage en service van uw klimaatsystemen. Hierdoor bent u verzekerd van het juiste klimaat ten behoeve van uw toepassing.