Kimslede 10, 8447 GS Heerenveen
Maandag - vrijdag: 08:00-17:00
0516-422589

Over ons

Kruizinga Service > Over ons

Op 1 september 1993 is Kruizinga Service opgericht door Henk Kruizinga. Vanaf het moment van oprichten heeft Kruizinga Service zich opgesteld als vakkundige partner op het gebied van technische dienstverlening voor bedrijven actief in de transport sector.

In eerste instantie werden klanten hoofdzakelijk in de noordelijke regio’s bediend. Al vrij snel raakte Kruizinga Service ook daarbuiten bekend als fullservice dienstverlener in diverse sectoren.

Inmiddels bijna 25 jaar later is Kruizinga Service verder uitgebreid met een team aan gekwalificeerde en VCA-gecertificeerde monteurs maar ook in diverse andere sectoren naast de transport actief. Nog steeds doet het waar haar kracht ligt: de klant ontzorgen op het gebied van onderhoud en optimalisatie aan machines en voertuigen.

Onze specialisaties:

Kruizinga Service hecht sinds de oprichting grote waarde aan de kernwaarden kwaliteit, deskundigheid, flexibiliteit, relatiegerichtheid en vertrouwen. Deze kernwaarden voeren de boventoon in het beleid maar ook in de samenwerking met klanten, leveranciers en het personeel.