Ons team

Het team van Kruizinga Service bestaat momenteel uit:

Henk Kruizinga
Na meer dan 12 jaar ervaring te hebben opgedaan met  smeer- en verwarmingssystemen, heeft Henk in 1993 Kruizinga Service opgericht.  Door zijn jarenlange ervaring legt hij zich voornamelijk toe op advies bij technische oplossingen. Daarnaast houdt Henk zich bezig met de inkoop en stuurt hij het monteursteam aan.

Andrea Kruizinga – Wachter
Al vrij snel na de oprichting werd Andrea verantwoordelijk voor de binnendienst en administratieve werkzaamheden.
Door de tijd heen zijn haar werkzaamheden verder uitgebreid met onder meer accountmanagement, contractbeheer, planning, inkoop, payrolling en personeelszaken, rapportages en certificeringen. Daarnaast is Andrea BHV-contactpersoon.

Marthijn Kruizinga
Al op jonge leeftijd hielp Marthijn mee in het familiebedrijf. Hier werd de basis gelegd voor een toekomst in de techniek. In de afgelopen jaren heeft hij praktische en theoretische kennis opgedaan door onder meer opleidingen af te ronden in elektrotechniek, technische bedrijfskunde en een business opleiding aan de IVA Driebergen. Ook heeft hij meerdere jaren ervaring bij diverse technische bedrijven. Marthijn houdt zich vooral bezig met het verder ontplooien van nieuwe samenwerkingsverbanden en contact met diverse bedrijven binnen de technische sector.

Monteursteam
Op dit moment bestaat ons vaste team uit twee allround buitendienst monteurs. Beiden zijn VCA gecertificeerd en allround inzetbaar op de projecten.

WhatsApp chat