03
nov

Laat nu een parkeerverwarming inbouwen!

Profiteer tijdelijk van € 355,- prijsvoordeel

In deze periode met koude en natte dagen hebben we het allemaal wat moeilijker om warm te blijven. Dit geldt ook voor uw auto. Deze wordt vaker koud gestart en heeft langer nodig om op temperatuur te komen, zowel de motor als het interieur. Gelukkig biedt Webasto uitkomst.

Een parkeerverwarming zorgt voor een aangenaam warm interieur, zodat u direct in een warme auto stapt. Ook kan uw motor worden voorverwarmd, wat zorgt voor minder uitstoot en minder slijtage. Het inschakelen kan heel eenvoudig via de ThermoConnect app op uw telefoon. Zo kunt u vanuit uw bed, vanaf de ontbijttafel of vanaf uw werkplek de verwarming instellen.

Laat u tussen 2-11-2020 en 28-02-2021 een Thermo Top Evo 4, 5 of 5+ inbouwen, dan krijgt u het bedieningselement ThermoConnect voor de prijs van een Multicontrol. Hiermee heeft u een voordeel van maar liefst € 355,-

ThermoConnect

Iedereen houdt van een warme auto. Dankzij onze nieuwe app voor smartphone, tablet en PC kunt u uw parkeerverwarming nog slimmer en flexibeler bedienen dan ooit tevoren. De nieuwe ThermoConnect maakt van uw smartphone en mobiele apparaten een slimme afstandsbediening, met een scala aan praktische comforten monitoringsfuncties.

Hoe ThermoConnect werkt
In uw auto wordt een ThermoConnect module geïnstalleerd, zodat de app en de parkeerverwarming met elkaar kunnen communiceren.
Deze kleine black box zorgt voor een probleemloze verbin-ding en kan ook eenvoudig achteraf worden ingebouwd. Daarna kunt u de app en de ThermoConnect module eenvoudig met elkaar linken en activeren door het scannen van een QR code. Naderhand kunt u uw persoonlijke gegevens beheren via my.webastoconnect.com. De SIM kaart is reeds geplaatst in de module en software updates vinden automatisch plaats.